Pagina de start a forumului Statii radio emisie receptie, Midland, TTi, Maxon si accesorii auto

Statii radio emisie receptie, Midland, TTi, Maxon si accesorii auto

Societatea vinde, repara si calibreaza: statii radio, statie taxi, statie camion si antene CB Midland, detectoare radar

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Statie radio TTi model TCB-775 putere 10 Watt

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Statii radio emisie receptie, Midland, TTi, Maxon si accesorii auto -> Statie radio CB TTi si PMR de la TTi
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Claudia83
Colonel

Data înscrierii: 09/Noi/2007
Locație: Piatra Neamt

MesajTrimis: Joi Aug 14, 2008 1:06 pm    Titlul subiectului: Statie radio TTi model TCB-775 putere 10 Watt Răspunde cu citat (quote)

Statia radio TCB-775 este facut pentru a avea o buna perormanta in orice conditii de utilizare cu 10 watt.Accesorii:

Aparatul este dotat cu o gama larga de accesorii pentru a va ajuta.

TCB-775

Microfon cu cablu

Cablu alimentator

Suport de motare

Suruburi si suport microfon

Claudia Raducu

Importator statii radio Midland

Statii radio CB, statie radio camion, TTi Romania
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului
x-ul
Sergent

Data înscrierii: 17/Ian/2010
Locație: arges , pitesti

MesajTrimis: Mar Mar 09, 2010 4:44 am    Titlul subiectului: buna Răspunde cu citat (quote)

De ce nu se poate schimba cablu de la microfon si se asteapta sa se rupa si sa provoace daune statiei din cauza ca este foarte greu ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
ionascu
Moderator muncitor

Data înscrierii: 09/Apr/2004

MesajTrimis: Joi Mar 11, 2010 11:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Va rog detalii pe mesaj privat despre ce este vorba.
Cablu la un microfon se repara gratuit, sau se cumpara alt microfon.
Este dificil de acordat obiectiv garantie la un cablu care se foloseste de cateva zeci de ori pe zi.

Pentru intrebari va rugam nu ezitati sa ne contactati.
Cu respect
Silviu Ionascu
Tel: 004-0744517985
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
x-ul
Sergent

MesajTrimis: Vin Mar 12, 2010 2:22 am    Titlul subiectului: salut Răspunde cu citat (quote)

Nu inteleg de ce statiile cb 775 vin cu un cablu atat de gros si de greu eu vorbesc de statia asta pt ca am una care este la voi (la reparat) in garantie si am solicitat sa-mi fie schimbat cablu pt ca fiind greu si gros se desprinde din mufa din statie si produce scurt sper sa remediati problema si sa facetzi aceasta sesizare mai departe la producator pt ca in rest statia asta e minunata iar calibrarea de asemeni ma refer la oferta pe care o aveti voi adica asta " http://www.ttiromania.ro/statii-radio-tti/statie-radio-tti-model-tcb-880-putere-5-watt-2-2.php "
Sus
x-ul
Sergent

MesajTrimis: Vin Mar 12, 2010 2:25 am    Titlul subiectului: P.S. Răspunde cu citat (quote)

Am uitat in oferta voastra de mai sus scrie ca talpa magnetica este de 160 va rog rectificati pt ca la mine aceasta oferta nu a fost cu 160 ci cu 120
Sus
ionascu
Moderator muncitor

MesajTrimis: Vin Mar 12, 2010 11:58 am    Titlul subiectului: Microfon TTi pentru TCB-770 sau TCB-880 Răspunde cu citat (quote)

Buna,
1. O sa va schimbam microfonul. De obicei un calbu mai gros este un Atuu, rezista mai mult.
2. Referitor la informatiile de pe site din linkul specificat ele sunt corecte deoarece acolo scrie ML145 antena cu lungime 163cm si magnet 120/pl care are 12cm.
Va rog sa ma corectati daca gresesc.

Cu respect
Silviu Ionascu
Sus
x-ul
Sergent

MesajTrimis: Vin Mar 12, 2010 5:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu inteleg de ce trebuie schimbat microfonul cu tot cu cablu si de ce nu se schimba decat cablu?Nu mi se pare normal ca sa mi se schimbe si microfonul deoarece mie imi place microfonul este destul de ergonomic si odata ce microfonul nu are nimic nu vad care ar fi impedimentul plus ca nu vad care ar fi rolul cablului asa gros ... pt ca tot 6 fire sunt in el...
Sus
ionascu
Moderator muncitor

MesajTrimis: Vin Mar 12, 2010 6:16 pm    Titlul subiectului: Microfon TTi pentru TCB-770 sau TCB-880 Răspunde cu citat (quote)

O sa va schimbam tot cablu.
Clientul nostru stapanul nostru.

Cu respect
Silviu Ionascu
Sus
x-ul
Sergent

MesajTrimis: Vin Mar 12, 2010 6:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc frumos pt intelegere si sper sa fie afisat si programul dumneavoastra pe sait pt a stii cad va pot gasi pe tel si as dorii sa stiu si eu cand sunati clientii pt a confirma ajungerea coletelor pt garantii pt ca de 1 saptamana nu mi sa confirmat primirea statiei mele la dumneavoastra si sunt cam impacientat.
Sus
x-ul
Sergent

MesajTrimis: Vin Mar 12, 2010 6:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

TTI Super firma si super statii !!
Sus
ionascu
Moderator muncitor

MesajTrimis: Vin Mar 12, 2010 7:38 pm    Titlul subiectului: Program de lucru statii radio TTi Răspunde cu citat (quote)

Program de lucru:
Luni - Vineri
09-18
iar in afara programului ne puteti contacta pe e-mail.

Cu respect
Silviu Ionascu
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Statii radio emisie receptie, Midland, TTi, Maxon si accesorii auto -> Statie radio CB TTi si PMR de la TTi Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Preturi actualizate gasiti aici:

Statii radio CB  Detectoare de gaz