|
Statii radio emisie receptie, Midland, TTi, Maxon si accesorii auto
Societatea vinde, repara si calibreaza: statii radio, statie taxi, statie camion si antene CB Midland, detectoare radar
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Claudia83 Colonel
Data înscrierii: 09/Noi/2007 Mesaje: 115 Locație: Piatra Neamt
|
|
| Sus |
|
 |
x-ul Sergent

Data înscrierii: 17/Ian/2010 Mesaje: 6 Locație: arges , pitesti
|
Trimis: Mar Mar 09, 2010 4:44 am Titlul subiectului: buna |
|
|
| De ce nu se poate schimba cablu de la microfon si se asteapta sa se rupa si sa provoace daune statiei din cauza ca este foarte greu ? |
|
| Sus |
|
 |
ionascu Moderator muncitor
Data înscrierii: 09/Apr/2004 Mesaje: 206
|
Trimis: Joi Mar 11, 2010 11:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Va rog detalii pe mesaj privat despre ce este vorba.
Cablu la un microfon se repara gratuit, sau se cumpara alt microfon.
Este dificil de acordat obiectiv garantie la un cablu care se foloseste de cateva zeci de ori pe zi. _________________ Statii radio Midland, statii radio TTi, statii radio Maxon, in Romania si Bucuresti
Pentru intrebari va rugam nu ezitati sa ne contactati.
Cu respect
Silviu Ionascu
Tel: 004-0744517985 |
|
| Sus |
|
 |
x-ul Sergent

|
Trimis: Vin Mar 12, 2010 2:22 am Titlul subiectului: salut |
|
|
| Nu inteleg de ce statiile cb 775 vin cu un cablu atat de gros si de greu eu vorbesc de statia asta pt ca am una care este la voi (la reparat) in garantie si am solicitat sa-mi fie schimbat cablu pt ca fiind greu si gros se desprinde din mufa din statie si produce scurt sper sa remediati problema si sa facetzi aceasta sesizare mai departe la producator pt ca in rest statia asta e minunata iar calibrarea de asemeni ma refer la oferta pe care o aveti voi adica asta " http://www.ttiromania.ro/statii-radio-tti/statie-radio-tti-model-tcb-880-putere-5-watt-2-2.php " |
|
| Sus |
|
 |
x-ul Sergent

|
Trimis: Vin Mar 12, 2010 2:25 am Titlul subiectului: P.S. |
|
|
| Am uitat in oferta voastra de mai sus scrie ca talpa magnetica este de 160 va rog rectificati pt ca la mine aceasta oferta nu a fost cu 160 ci cu 120 |
|
| Sus |
|
 |
|
Trimis: Vin Mar 12, 2010 11:58 am Titlul subiectului: Microfon TTi pentru TCB-770 sau TCB-880 |
|
|
Buna,
1. O sa va schimbam microfonul. De obicei un calbu mai gros este un Atuu, rezista mai mult.
2. Referitor la informatiile de pe site din linkul specificat ele sunt corecte deoarece acolo scrie ML145 antena cu lungime 163cm si magnet 120/pl care are 12cm.
Va rog sa ma corectati daca gresesc. _________________ Statii radio Midland, statii radio TTi, statii radio Maxon, in Romania si Bucuresti
Pentru intrebari va rugam nu ezitati sa ne contactati.
Cu respect
Silviu Ionascu
Tel: 004-0744517985 |
|
| Sus |
|
 |
x-ul Sergent

|
Trimis: Vin Mar 12, 2010 5:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nu inteleg de ce trebuie schimbat microfonul cu tot cu cablu si de ce nu se schimba decat cablu?Nu mi se pare normal ca sa mi se schimbe si microfonul deoarece mie imi place microfonul este destul de ergonomic si odata ce microfonul nu are nimic nu vad care ar fi impedimentul plus ca nu vad care ar fi rolul cablului asa gros ... pt ca tot 6 fire sunt in el... |
|
| Sus |
|
 |
|
|
| Sus |
|
 |
x-ul Sergent

|
Trimis: Vin Mar 12, 2010 6:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Multumesc frumos pt intelegere si sper sa fie afisat si programul dumneavoastra pe sait pt a stii cad va pot gasi pe tel si as dorii sa stiu si eu cand sunati clientii pt a confirma ajungerea coletelor pt garantii pt ca de 1 saptamana nu mi sa confirmat primirea statiei mele la dumneavoastra si sunt cam impacientat. |
|
| Sus |
|
 |
x-ul Sergent

|
Trimis: Vin Mar 12, 2010 6:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
| TTI Super firma si super statii !! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|